IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След „Грозната Бети“ Беки Нютън  се завръща в „Любовта хапе”

15 декември 2011 08 17

Романтичната  комедия тръгва в ефира на Нова ТВ следващата седмица

Снимка: Нова ТВ, "Любовта хапе"

Снимка: Нова ТВ, "Любовта хапе"

„Любовта хапе" е най-новият премиерен сериал, който ще се завърти в ефира на Нова ТВ от 22 декември. За него може да кажем, че е от създателката на „Сексът и градът" Сидни Чупак и продуцентите на „Наистина любов" и „Дневникът на Бриджит Джоунс". В главната роля ще видим познатата ни от „Грозната Бети" Беки Нютън, за която това е изключително успешно завръщане на малкия екран след участието й в поредицата за Бети Суарес.

В „Любовта хапе" тя е също толкова сексапилна, авантюристична и готова на всичко, за да намери своята половинка. Комедийният сериал разглежда темата за любовта в една свежа и непочтителна светлина чрез три съвременни истории за любов, секс, брак и срещи. Поредицата разказва за всички онези щури неща, които любовта ни кара да правим. Като например да се преструваме на девствени, за да предизвикаме интереса на определен представител на противоположния пол. Или пък да се конкурираме с любимата играчка на съпругата си в спалнята. Всеки епизод повдига завесата, за да разкрие една съвременна романтична история по невиждан досега начин.

Освен Нютън важна роля в сериала има и Грег Грюнберг, чийто персонаж е очарователно мил и притеснителен. Ще видим още и Линдзи Прайс („Триумфът на червилата"), Кристен Ритер, Памела Адлон, а сред гост-актьорите е и Дженифър Лав Хюит. „Любовта хапе" ще забавлява зрителите на Нова ТВ всеки делничен ден от 22.30 ч. и ще ги накара да се замислят за любовта, живота и начина, по който се справят с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари