IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион: Имам около 3000 чифта обувки

15 декември 2011 14 05

Певицата смята, че фетишът й е по-здравословен, отколкото да се дрогира като други колеги

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Напоследък стана модерно звездите да си мерят обувките. Първо Черил Кол се изцепи, че има близо 2000 чифта от аксесоарите за крака, а сега и Селин Дион побърза да се похвали със своята по-внушителна бройка от 3000.

Певицата е обсебена на тема обувки и не смята, че няма нещо нередно в нейния фетиш. „Ако имаш, да кажем 600 чифта обувки, ще кажат че си луд. Аз имам около 3000. Някои хора си купуват наркотици, а аз – обувки", казва изпълнителката на „My heart will go on".

Селин се чувства щастлива от факта, че има възможност да си купува луксозни аксесоари и други неща. Тя отделя доста енергия и за модернизирането на дома си във Флорида, където живее със съпруга си Рене и трите им деца.

„Израснах в много малък дом. Майка ми беше страхотна. Грижеше се да ние топло и уютно. Спяхме по3-4 души в едно легло и това беше нещо нормално за нас. Не бяхме много бедни, но нямахме пари. Получавахме много любов и подкрепа. Какво друго може да иска човек?", споделя Дион пред VanityFair.com.

Звездата е продала милиони албуми и осъзнава, че всичко дължи на феновете си и им е благодарна, че след 30 години пак идват да я чуят как пее.

Моите почитатели ми купиха къща. Те купуват албумите ми...Щастлива съм, че хората години наред купуват песните ми и идват на концертите ми, които не са евтини", допълва Селин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари