IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери дебютира със собствена линия изкуствени мигли

16 януари 2012 15 15

Дамата участва в целия процес на създаването им

Снимка: Animato Music/EMI Music

Снимка: Animato Music/EMI Music

Световната поп звезда Кейти Пери и носителите на множество награди за козметика, иноваторите от Eylure се събраха, за да представят новата колекция изкуствени мигли: „Katy Perry by Eylure". Известна с винаги модерния си и уникален персонален стил, Кейти Пери разширява портфолиото си в сферата на козметичната индустрия с пускането на първата си колекция изкуствени мигли.

В партньорство с Eylure , Кейти съблюдава всеки аспект от подготовката на серията с нейно име. Изкуствените мигли Katy Perry by Eylure са директна препратка към стила на Кейти и ще осигурят на феновете възможност да се сдобият с част от нейния стил, отличаващ се с нежност и сексапил!

 „Носих миглите на Eylure по време на цялото ми турне и наистина съм влюбена в тях!", споделя Кейти. „Когато стана въпрос да имам собствена марка, исках всеки да си достави страхотно удоволствие с моите мигли. Тъй като имат дълга история и невероятно качество, Eylure са наистина най-добрият избор на компания, с която да работя."

Шесткратно номинираната за Grammy певица също участва в дизайна на опаковката. Вдъхновена от винтидж стила, тя дефинира и финалния вид на красивата кутийка, издържана в пастелни цветове и лого в стил 40-те години. Концепцията на дизайна на опаковките е да подчертае красивите и достъпни мигли, да даде нова информация на техните потребители и да направи процеса на поставяне по-лесен отвсякога.
Четирите вида изкуствени мигли на Кейти Пери са: Sweetie Pie, Oh, Honey!, Cool Kitty, Oh, My!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари