IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм мечтае за „Спайс гърлс“

2 февруари 2012 11 33

Дейвид иска отново да види съпругата си в ролята на Пош спайс и заедно с другите четири дами да пеят за откриването на олимпийските игри в Лондон 2012.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Футболната звезда е официален посланик на олимпийските игри в британската столица, които ще се проведат това лято и логично иска да види жена си и нейните „пиперливи" колежки Мел Б, Мел С, Гeри и Ема отново да пеят заедно.
Той споделя: "Вики е много заета с децата и с модната си линия, но знае, че за мен Олимпийските игри означават много и мисля ,че ще е щастлива да бъде част от тях по някакъв начин. Не съм й го поставил за цел, но ще опитам на всяка цена. Дано да приеме идеята."

Все пак плановете на Дейвид може и да бъдат осуетени и то не от кой да е, а от самата кралица. Наскоро Мел Б се изпуснала, че групата е поканена да пее за диамантения юбилей на Елизабет Втора.
Бъкингамският дворец оповести, че с концерт, църковна служба и общонароден неделен обяд ще бъде чествана 60-годишнината от възкачването на Елизабет на престола и това ще се случи през уикенда от 2 до 5 юни 2012 г.
Мел Б, казала още, че ако „Спайс гърлс" се съберат отново по-скоро ще е заради кралицата отколкото заради спортно събитие. В същото време, в интервю, другата спайска Мел С заявила, че едва ли ще видим групата да пее на една сцена това лято, тъй като всяка една от дамите работела неуморно по соловата си кариера.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари