IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина загърби суетата с изчистена корица

17 февруари 2012 09 30

Джоли позира за френското "Be" без излишен блясък и без никакъв корем

Снимка: сп Be

Снимка: сп Be

Анджелина Джоли се „престраши" отново да позира на корицата на списание. Актрисата, която дебютира и като режисьор с лентата "В страната на кръв и мед" отдавна не бе излизала на страниците на медиите с фотосесия. Изключително семпла, със спусната коса, черен потник и къси панталонки дамата позира за френското сп. Be.

Актрисата напоследък е доста заета покрай работата си на посланик на добра воля на ООН и промотирането на лентата си, за която спечели куп овации. Джоли успя да получи и заплахи по интернет от сърби, които не са съгласни с интерпретираната от нея история за любов на похитител към пленницата му по време на Босненската война.

 

 

Джоли упорито бяга от светската суета през последните месеци и се появява само на награди и фестивали. Дамата предпочита да я приемат като сериозна жена, а и вече й е писнало да се ровят в личния й живот и да я питат кога ще се омъжи за Брад Пит, с когото гледа шест деца. Все пак някои медии имат конкретни предположения като сп. ОК, което обяви в последния си брой, че сватбата ще е лятото.

Фотограф на изчистената фотосесия за сп. „Be" е Нигел Пери (Nigel Parry) и в нея по нищо не си личи, че Анджи е бременна и то с близнаци, каквито спекулации вече бродят из таблоидите в чужбина и у нас.

Снимка: сп Be

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

АНДЖОЛИ ( преди 12 години )
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ Я ХАРЕСВАТ:КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!!!СТИГА СТЕ И НАМИРАЛИ КУСУРИ,МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО,ЖЕНИТЕ ДО ВАС КАК ИЗГЛЕЖДАТ?ТЯ Е КРАСИВА,БОГАТА,ИЗВЕСТНА И БЛАГОРОДНА!!!ДОРИ НЯМА СИЛИКОН!А ВИЕ Я ПЛЮЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ,ЖАЛКИ ВЪШЛЬОВЦИ!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
тити ( преди 12 години )
Тази жена беше хубава преди много време... например от периода на "Томб Райдър". Сега е болнаво слаба и би привлякла вниманието само на мноооооого закъсали мъже. Дори за тези, които обичат слаботелесни, тя е кльощава! УЖАС!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
strugatsky ( преди 12 години )
Нищо особено като визия , не намирам да има някакво излъчване.Впрочем , на въпросните снимки е поносима , защото са и "скрили" изпъкналите вени и болезнено слабите крайници .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Уникално чаровна.Изключително Фотогенична.Камерата я обожава.Помага си със скалпел(носа)и фотошоп.Красотата й е съвременна:големите джуки,рядката права косица,конско чело и анорексичното телце в други времена щяха да са отблъскващи.Красива жена,наред със споменатата Моника Белучи и много други не толкова известни.И слава Богу,че има толкова много красота на света.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ned90 ( преди 12 години )
До ferro:Това, че фотошопа се ползва при всяка една фотосесия е ясно и на 5 годишните деца, но да кажеш, че Анджелина не е естествено красива е меко казано тъпо. На папарашките снимки, на които се разкарва напред-назад с децата си пак ли има фотошоп - щото и на тия снимки си е много красива жената... Примери много :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ferro ( преди 12 години )
Да живее Фотошопа !!! Ако искате наистина естествено красива жена ,обърнете се към Моника Белучи !!!! Нейната божествена красота няма измерение !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ери ( преди 12 години )
Trinity333 ( преди 12 години )
Не мога да повярвам, че има само хубави неща(все още), не се радвам. Невероятна е наистина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
FuDge ( преди 12 години )
... ( преди 12 години )
Абе, ужасно е красива тази жена и това е!... Прекрасна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар