IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе планира йога-почивка с Гуинет Полтроу

5 март 2012 12 23

Ще води малката Блу Айви на йога в Италия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бионсе и Гуинет са особено близки напоследък. А откакто певицата стана майка на малката Блу Айви, направо са неразделни. Те дори планират да си направят почивка по женски, като за целта вече са наели вила в Тоскана (Италия), където в луксозни условия да практикуват йога.

Съпругата на Джей Зи ще вземе дъщеричката си на почивката, докато Полтроу е решила да остави децата си от Крис Мартин – Епъл (7) и Мозес (5) у дома.

„Те ще се отдадат на йога в луксозната 5-звездна вила, която разполага със собствен басейн. Бионсе вече е водила малката Блу Айви на часове по бебешка йога, за които я просвети Гуинет. Така че част от ваканцията си ще прекарат именно в практикуването на йога", разкри източник пред „The Sun".

След почивката Бионсе се завръща в студиото, където да продължи професионалните си ангажименти. Дивата се откъсна от музиката близо 5 седмици, за да се посвети на отрочето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари