IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм "получи" Ъшър за рождения си ден

7 март 2012 11 15

Рапърът пя „на ухо“ на звездното хлапе

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лично звездата Ъшър е звъннал в неделя на първородния син на Дейвид и Виктория Бекъм и му е пожелал с песен „Честит 13-ти рожден ден!". Родителите на тийнеджъра са добри приятели с чернокожия изпълнител на хита „Burn" и го помолили да се включи в изненадата за Бруклин, който бил страхотен негов фен.

Докато разопаковал един от подаръците си - екип на „Арсенал", Дейвид влязъл в стаята, дал му телефона и му казал, че някой иска да го поздрави. Но това не бил поредният роднина, а самият Ъшър. Това се оказал най-хубавият подарък за презадоволеното момче. След това Дейвид завел сина си на баскетболен мач на „ЕлЕй Лейкърс", където седнали на първия ред до звездата Дензъл Уошингтън.

Близък до знаменитото британско семейство, твърди пред „Дейли Стар", че Бруклин е срамежливо момче и изобщо не търси внимание. Освен това е много щедър и споделя всичките си подаръци със своите по-малки братя Круз и Ромео."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари