IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен в защита на слоновете

19 март 2012 10 41

След среща с тях в Африка моделът взе присърце проблема с тяхното избиване

Снимка: Gisele Bundchen

Снимка: Gisele Bundchen

Топ моделът Жизел Бюндхен вече има нова кауза в живота си. Дамата се е докоснала до бебета-слончета по време на престоя си в Африка и вече е готова да се бори за тяхното опазване. Красавицата дори е призовала феновете си да дадат гласност на проблема с избиването на тези бозайници от ловци, заради костите и месото им.

След очарователния си досег с малките слончета, Жизел написа в блога си: „Чувствам се толкова благословена заради времето, прекарано с тези нежни гиганти. Срещнах едно бебе-слонче, което беше само на два месеца. То докосна сърцето ми. Беше срамежливо, изплашено и още страдаше за майка си. Още не беше готово да се социализира с останалите членове от осиновилото го стадо".

Разчувстваната Жизел допълни: „Беше толкова сладко,търсещо любов и закрила. Един от моите приятели успя да го прегърне. За мен беше невероятен подарък, че успях да се срещна с тези фантастични бозайници".

Бюндхен обясни, че слоновете са сред най-умните бозайници. „Когато бях в Африка, разбрах, че слоновете са страшно интелигентни животни. Трябва да бъдат опазени, защото може да изчезнат", разтревожено апелира към всичките си почитатели моделът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари