IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Стейтъм обиди Ким Кардашян

21 март 2012 14 24

След като и Джон Хам го направи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джейсън Стейтъм е британски актьор, който се появява в редица екшън филми, включително в хитовите заглавия на бившия съпруг на Мадона - Гай Ричи.

Гаджето на Джейсън пък е разкошният модел Роузи Хънтингтън-Уайтли, която е с 20 години по-млада от него.

Актьорът е известен с прямотата си пред медиите. Тези дни той доста се поизпусна пред списание „Details". На въпроса дали гледа на името си като на запазена марка, той каза: "Глупости! Презирам ги тези от вида „Ким Кардашян"!"

44-годишният Джейсън не е единственият мъж в Холивуд, който обиди чрез медиите пищната риалити звезда. Актьорът Джон Хам също миналата седмица нарече Ким „празник на глупостта" в интервю за списание „ELLE".

Сестрите Кардашян веднага репликираха: „Да наричаш човек, който ръководи собствен бизнес и е част от успешно телевизионно шоу „глупав", е абсолютно необосновано!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 12 години )
това, че някой продуцент е решил да направи продукт от кардашиян прави умен него, не нея. всички хахави участници в риалити формати са жив пример за това. прав е човекът.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Kat ( преди 12 години )
Само да вметна, че Роузи е с 20 години по-млада, а не с 10 :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар