IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет говори с халката на баща си

22 март 2012 10 23

Тя й е ангел пазител

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездата Гуинет Полтроу е развила странен навик напоследък. Тя е започнала да разговаря с брачната халка на покойния си баща, която носи на верижка на врата си. Актрисата смята, че бижуто притежава магическата сила да я пази от нещастия.

Бащата на 39-годишната Гуен – Брус Полтроу, почина от рак на гърлото през 2002 година, едва на 58 години. Тази трагедия покруси известната блондинка, която е имала много силна връзка приживе с татко Брус. Тя разказва: „Дръжа халката, играя си с нея и й задавам важни въпроси, които ме вълнуват. Имам чувството, че тя ми е ангел пазител. Чрез нея усещам енергията и любовта на татко."

Гуинет срещна съпруга си, вокала на „Колдплей" Крис Мартин, само три месеца, след като се раздели с любимия си родител. Тя споделя още пред списание „Harper's Bazaar": „Всичко, което научих за здравословното хранене и здравословния живот се дължи на неговата болест. Бих направила всичко, за да си го върна, но той успя да ме научи на много неща и от отвъдното."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари