IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна сватба за Дрю Баримор

23 март 2012 07 43

Звездата иска да се омъжи преди да роди

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дрю Баримор планира да се омъжи за годеника си Уил Копелман през лятото. Въпреки че ще е в напреднала бременност, актрисата предпочита класическата формула - първо булка, после майка.

Вече стана ясно, че 37-годишната звезда очаква първото си дете, без тя да е направила официално изявление по деликатната тема.

Приятел на Дрю, обаче, разкри пред списание „Life & Style", че тя няма търпение да се омъжи за Уил, не само защото е бременна, но и защото е изключително влюбена и щастлива. В момента актрисата трескаво си търсела сватбена рокля, с перспективата тя да й става и по време на събитието, когато формите й ще са по-пищни.

Това ще е трети брак за сладката актриса, която в миналото беше омъженa за комедианта Том Грийн и за британския ресторантьор Джеръми Томас. Самата тя призна, наскоро, че Уил е първият мъж, с който чувства връзката си наистина стабилна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари