IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън спретна парти за свободата си

1 април 2012 11 26

Не близва алкохол

Щастливата Линдзи след решението на съдa. Снимка: Reuters

Щастливата Линдзи след решението на съдa. Снимка: Reuters

Актрисата Линдзи Лоън най-накрая приключи съдебните битки на 29 март и официално се превърна в свободна жена. Блондинката, която уж се отказа от партита и светските изяви, за да спаси имиджа си, вдигна купон в хотела Chateau Marmont, Лос Анджелис.

Дамата бе поканила 45 гости – приятели и роднини, които е почерпила с паеля и алкохол. И макар те да са консумирали спиртни напитки, Лоън стояла далече от тях.

„Партито продължи до два часа през нощта. На масите се сервираше алкохол, но Линдзи не пиеше. Забавно е, че тя реши да направи парти, след това, което й каза съдийката", разкри очевидец на събитието пред RadarOnline.com.

Съдя по делото на Лоън бе Стефани Саутнър. Нейните последни думи към актрисата били: „Знам, че не е лесно, когато непрекъснато някой те следи. Но такъв е животът, който Вие си избрахте. Трябва да продължите да живеете по-зряло и да се откажете от клубния живот и партитата и да се концентрирате върху работата си".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари