IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг стана герой – спаси жена

5 април 2012 09 33

Британска журналистка дължи живота си на актьора

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Райън Гослинг не е герой само на екран, а и в реалния живот. Тази седмица той спаси живота на млада жена, която пресичала неправилно.

Британската журналистка Лори Пени пресичала улица в Манхатън без да се огледа внимателно и за малко да стане жертва на шофьор на лека кола. За щастие, Гослинг бил на близо и за секунди успял да я сграбчи, преди да я блъсне превозното средство.

Дамата веднага написала в Туитър за инцидента: „Току що буквално бях спасена от прегазване от Райън Гослинг. Това се случи, докато пресичах 6-то Авеню без да погледна вдясно, защото съм от Лондон. Райън Гослинг ме сграбчи и ме дръпна, преди таксито да ме помете", гласял постът на журналистката.

Според самата Лори тя осъзнала какво се случва едва , след като ревнив минувач от женски пол я нарекъл „щастлива кучка". „Още се съвземах и не проумявах точно какво стана, докато едно момиче до мен не се провикна: „Tи, щастлива кучко", сподели Пени.

Това не е първият случай, в който актьорът оказва помощ на случайни хора. Миналата година той разтърва двама биещи се на улица в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари