IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс хванала мъжа си да ѝ носи гащите

6 юни 2012 08 52

Тренирал за роля на хомосексуалист-шоумен

Как ли е успял Майкъл да влезе в гащите на Катрин? Снимка: Reuters

Как ли е успял Майкъл да влезе в гащите на Катрин? Снимка: Reuters

Актрисата Катрин Зита-Джоунс останала доста изненадана, когато хванала съпруга си Майкъл Дъглас да ѝ обува бельото и да си слага от бижутата ѝ. В действителност няма повод за притеснение, защото 67-годишният ветеран в кино индустрията просто тренирал за нова роля – на хомосексуалния шоумен Либерейс.

„Майкъл беше в спалнята и започна да си слага диамантите ми и други мои неща. Аз реагирах бурно с думите: Майкъл, моля те, свали ми боксерките. Свали ги, скъпи...дай ми обратно полите", разкри актрисата, цитирана от FemaleFirst.

Майкъл, който през 2010г. успешно се пребори с рак на гърлото, ще участва в лентата на Стивън Содърбърг „Behind the Candelabra". Героят му трябва да свири добре на пиано и Дъглас доста тренирал, за да се справи с тази задача. Сега той е убеден, че свиренето му допада дори и на любимата му Катрин.

„Той ми намига непрекъснато като свири. Но на мен ми писна да закусвам под звуците на музиката от Сandelabra", каза Зита-Джоунс пред в. Daily Star.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари