IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз купува вилата на Джордж Клуни

1 август 2012 09 08

Има сантимент към Италия, където се ожени за Кейти

Том Круз, Снимка: Reuters

Том Круз, Снимка: Reuters

Том Круз е решил да си купи имот в Италия, пише италианският вестник "Giornale dell'Umbria" . Актьорът живо се интересувал от вилата на колегата си Джордж Клуни. Дестинацията не е съвсем случайна, тъй като през 2006 г. той се ожени за Кейти Холмс в старинен замък в местността Брачано.

Оттогава Круз има афинитет към Южна Италия. Той е възнамерявал да си закупи замък в Дерута, но Джордж го е придумал да се спре на вилата му „Олеандра".

В момента Клуни и половинката му Стейси Кийблър са в Италия, където отмарят, а дамата също разглежда старинни имоти, които да прибави към състоянието на половинката си.

Круз пък се опитва да бъде баща за пример. След скандала, който избухна покрай желанието на Кейти да се разведат и то публично заради неговото обсебване от сциентологията, актьорът се старае да угажда по всякакъв начин на малката Сури, над която пълни попечителски права ще получи Холмс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари