IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло се моли преди да излезе на сцена

23 септември 2012 06 44

А след концерт отново търси усамотение

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Дженифър Лопес е набожна жена, която до последно пуска молитви преди всяка своя сценична изява. Дамата в момента е на световно турне и призна, че винаги оставя поне минутка на Господ преди да се развихри пред феновете си.

„В един момент се успокоявам. Но преди това съм напрегната имам пеперуди в стомаха и адреналин в кръвта. Преди да излезем пред публика, се обединяваме в кръг и казваме една молитва", каза латината пред в."Stuttgarter Zeitung"

След концертите си Лопес не обича да прави шумни партита, за разлика от свои колеги. „Сядам някъде на спокойствие да хапна. Чакам да се уморя, а понякога това трае часове", издаде още дивата.

По време на изявите ѝ на видеоекрана зад нея може да се видят и снимки на близнаците ѝ Макс и Еме, които гледа заедно с татко им – Марк Антъни. Запитана защо е склонна да ги показва на феновете си по такъв начин, Дженифър отвръща: „Когато човек си прави собствено шоу, може да сам да реши какво да презентира. Идеята е да покажа различните страни на моята личност, а аз съм и майка".

Красивата майка българите ще имат възможност да видят на 18 ноември в зала Арена Армеец София. Тези дни тя записа специален видео поздрав към своите почитатели в България, в който казва: "Ще се видим в София. Не изпускайте концерта, ще си прекараме страхотно! Целувам ви".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари