IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън забрани на годеника си да кани бившата на сватбата им

28 септември 2012 06 05

Заплашва го, че ще покани Брад Пит, Джон Майер и Винс Вон

Анистън не иска никакви бивши на сватбата си. Снимка: Reuters

Анистън не иска никакви бивши на сватбата си. Снимка: Reuters

Дженифър Анистън съвсем скоро ще стане съпруга на колегата си Джъстин Теру. И колкото повече сватбата приближава, толкова по-напрегнато става за актрисата. Тъй като тя има горчив опит с намесата на втора жена в любовния си живот (Анджелина успя да развали брака ѝ с Брад Пит), е доста негативна спрямо дамите от този на годеника си.

Преди да се залюби с Анистън, Теру 14 години бе заедно със стилистката и дизайнерка на костюми Хейди Бивън. Джъстин дори е пожелал да я покани на венчавката си, на което Джен реагирала доста остро. Тя категорично му забранила, пише сп. Now.

"Сигурно си е загубил ума. Дженифър направо полудя, като видя, че в неговия лист с гости присъства името ѝ", разкри източник пред медията.

За Теру присъствието на експоловинката му било повече от логично. „Джъстин я приема като част от семейството си. Джен обаче, веднага го контрира като му заяви, че тогава тя ще покани Брад Пит, Джон Майер и Винс Вон. С тази реплика се изясниха и се разбраха да не присъстват техни бивши на сватбата им", допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари