IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън се заоплаква от славата

22 октомври 2012 09 15

А в същото време издава нова книга и се надява на нейните големи продажби

Пипа Мидълтън, Снимка: Reuters

Пипа Мидълтън, Снимка: Reuters

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън – Пипа, която също живее в светлината на прожекторите от известно време, започна да се ядосва на славата си. Тя споделя, че тя все още търси "смисъл" на своята популярност и засега не открива такава.

Пипа предизвика погледите на света миналата година по време на сватбата на Кейт и Уилям. Нейният перфектен силует под бялата, прилепнала, шаферска рокля ѝ спечели буря от овации и оттогава младата дама е преследвана от папараците по цял свят.

Това постоянно внимание не се отразява особено добре на 29-годишната брюнетка.

Тя е написала в предговора на новата си книга за планиране на партита („Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends") следното: „Малко е стряскащо да постигнеш световно признание преди 30-годишна възраст благодарение на сестра си, зет си и дупето си. Един ден може и да намеря смисъл във всичко това, но засега усещам редица недостатъци. Мога да ви уверя, че се чувствам странно, когато чета толкова много неща за себе си, без да съм направила кой знае какво."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

stiliyan ( преди 11 години )
До Krisi: Изкефи ме!Рядко ми се случва...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Krisi ( преди 11 години )
23.10.2012 07:04ч.Според мен Пипа е сто пъти по-красива и по-умна от сестра си и напълно заслужава славата си и вниманието към нея. Не може толкова дъго време да си на гребена на вълната, само защото си роднина на някого. Просто Пипа много си струва. Неслучайно на сватбата миналата година Пипа и Хари заслужено спечелиха възхищението на целия свят. Кейт е една празноглава безделница, която може само да се ръкува, да ръкомаха и да се хили като кон, а и в никакъв случай не е чак толкова красива. Чела съм, че като студентка Кейт е била съвсем посредствена и глупава и единствената й цел е била да се ожени за Уилям. Докато Пипа е била отличничка и в момента работи, труди се, пише книги, върти семейния бизнес и пр. Тя и Хари са много по-качествени личности от своите по-големи кака и батко. Докато Уилям се чуди в кой курорт да се отвее с тъпата си жена, Хари е на война, за да защитава политиката на Великобритания в този район на света. Бог да го пази от талибаните! Такива като Кейт и Уилям са безполезни ***, които нямат и един работен ден в живота си. Евала на Пипа и Хари! Да са живи и здрави и дано да се оженят!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Не съм чула или чела Елизабет да се оплаче,че известността й тежи.Като се има предвид,че съвсем млада стъпва на трона,със сигурност е имала тежки моменти.Уилям мина 30 и е наследник на наследника.От една година са женени с Кейт,но и двамата "мечтаели да бъдат невидими".Това си е обида към поданниците.Като не им изнася,отстъпват трона,махат се и до месец са световно забравени.Те и тая с дупето.Ало,кой изобщо ще ти купи книгата във времето на Интернет,ако не е от кралската балдъза?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар