IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос: Джони Деп ми помогна да се справя със славата

29 октомври 2012 07 41

Това са думи от нейната, нова биографична книга

Кейт и Джони през 1998 година; Снимка: Reuters

Кейт и Джони през 1998 година; Снимка: Reuters

Кейт Мос винаги ще бъде благодарна на бившето си гадже Джони Деп, че я е научил как се справя с живота в светлината на прожекторите. Британският супермодел имаше бурна връзка с холивудския сърцеразбвач между 1994 година и 1998 година.

По това време Кейт беше истинска звезда на модния подиум и явно Джони ѝ е дал ценни съвети как да понесе мълниеносната си слава.

Въпреки че днес му е признателна, Кейт много дълго време не можеше да забрави своя любим и страдаше по него докато той побърза да се задоми с Ванеса Паради.

В новата си книга Кейт пише: "Бях щастлива с Джони. На онзи етап от живота ми той ми даде доста ценни съвети за славата. Каза ми никога да не се оплаквам и никога да не давам обяснения. Може би затова и до ден днешен не използвам Twitter и подобните на него социални мрежи. Не искам хората да знаят всичко за мен. Така запазвам мистерията около себе си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари