IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос получила нервен срив в началото на кариерата си

1 ноември 2012 06 55

Предписали ѝ валиум

Кейт и Джейми като семейство Адамс,Снимка: Splash news

Кейт и Джейми като семейство Адамс,Снимка: Splash news

Кейт Мос десетилетия е на кориците на модните списания и гост по телевизиите. Нейната увереност обаче, е придобита с течение на годините. В началото на кариерата си, тя е била почти на ръба на нервна криза.

Особено трудно ѝ било да си съблича дрехите за фотосесии – което сега прави с лекота. През 1992 г. супермоделът трябва да заснеме реклама за лейбъла Calvin Klein, в която си партнира с актьора Марк Уолбърг – познат тогава най-вече като рапъра Марки Марк. В нея Мос е чисто гола и това бе ключов момент от работата ѝ, който накара всички да я забележат.

„Получих нервен срив. Бях на 17 или 18 години, когато трябваше да работя с Марки Марк и Хърб Ритс. Не бях на себе си. Чувствах се много зле да стоя пред този мъж, не го харесвах изобщо", сподели Мос пред новия брой на Vanity Fair.

"Не можех да стана от леглото близо две седмици и мислех, че ще умра. Отидох на лекар,а той ми предписа валиум, но моята приятелка Франческа Соренти, слава Богу, се възпротиви и не ми даде да го пия. На никой не му пука за теб и не се грижи за психическото ти здраве. Има огромен натиск да правиш това, което се очаква от теб", допълни още Кейт.

Междувременно Кейт, която бе годеница на Джони Деп в периода 1994-1998 г., успя да създаде семейство и стана съпруга на музиканта от The Kills – Джейми Хинс. Дамата има и дъщеричка от предишна връзка – Лили (9). Триото посети партито за Хелоуин на Джонатан Рос, като моделът се яви в образа на Моритша от семейство Адамс, а любимият ѝ – естествено бе пременен като Гомес Адамс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

С ( преди 11 години )
1) Можеще поне Google translate да използвате за "It didn't feel like me at all. I felt really bad straddling this buff guy. I didn't like it." - щеше да ви се получи по добре.2) Дъщеря й се казва Лила Грейс.оригинала: http://***.sheknows.com/entertainment/articles/975423/kate-moss-talks-marky-mark-breakdown-in-vanity-fair-interview
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар