IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и Уилям очакват бебе

4 декември 2012 07 09

Дукесата влезе в болница заради сутрешно гадене

Кейт и Уилям, Снимка: Reuters

Кейт и Уилям, Снимка: Reuters

Едва ли има по-хубав коледен подарък за кралското семейство и жителите на Англия от новината, че техните любимци – принц Уилям и Кейт Мидълтън най-накрая ще стават родители.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кембридж са щастливи да обявят, че херцогинята на Кембридж очаква бебе" - се казва в официалното съобщение.
Кралица Елизабет Втора, херцогът на Единбург Филип, принцът на Уелс Чарлз, неговата съпруга херцогинята на Корнуол Камила, принц Хари и членовете на двете
семейства са много щастливи от новината, се казва още в съобщението, цитирано от Ройтерс.

Обяснението е дошло, след като стана ясно, че Кейт е била приета в болница, заради сутрешното си гадене. Според докторите дамата ще остане няколко дни под наблюдение, макар че няма нищо сериозно или нетипично, имайки предвид състоянието ѝ.

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън побърза да изрази радостта си в Twitter, като написа: „Доволен съм от новината, че херцогът и херцогинята на Кембридж очакват бебе. Те ще са прекрасни родители".

Цялото кралство ликува, тъй като натискът върху кралската двойка беше голям. Те се ожениха с пищна сватба миналата пролет и оттогава непрекъснато излиза информация и въпроси, дали скоро няма да се сдобият с наследник. На няколко пъти месните медии изказаха предположения, че Кейт е бременна, но до момента всичко бе фалшива тревога.

Тези дни пък, сякаш като поличба, непозната жена подари първия бебешки подарък, без въобще да знае за състоянието на дукесата. Младата майка Саманта Хил бе ушила гащеризон, на което ръчно извезано пишеше:"Малкият помощник пилот на татко".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари