IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън може да не вземе пари от Weight Watchers

6 декември 2012 11 47

Сделката ѝ е в опасност заради новата ѝ бременност

Джесика Симпсън, Снимка: Getty Images/Guliver

Джесика Симпсън, Снимка: Getty Images/Guliver

Бременната Джесика Симпсън може и да не получи своите 4 милиона долара от Weight Watchers - фирмата за продукти за отслабване, на които тя стана рекламно лице.

По принцип звездата успя да свали близо 28 килограма за няколко месеца след раждането на дъщеря си Максуел Дрю през май и то с продукти на марката. 

Тя имаше договор за това като идеята на Weight Watchers е била тя да продължи да бъде говорител на фирмата и след влизането си във форма.

Източник, близък до Джесика, споделя че директорите на компанията са бесни на певицата. 32-годишната блондинка забременя само седем месеца след като роди първото си дете, а точно беше влязла във форма и гордо демонстрираше новото си, слабо тяло.

"Те са разгневени на Джесика и тя вече ходи по тънък лед към тях, тъй като не е спечелила достатъчно пари от кампанията. Никой не иска да чуе за бременна жена на диета. Идеята на Weight Watchers беше да я снимат за реклами от кръста нагоре, а сега това става невъзможно", добавя източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари