IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън спря диетата на Weight Watchers

27 декември 2012 13 32

Звездата призна официално, че е бременна

Джесика Симпсън, Снимка: Getty Images/Gulliver

Джесика Симпсън, Снимка: Getty Images/Gulliver

Джесика Симпсън призна официално, че очаква второ дете и че спира с диетата на Weight Watchers за следващите няколко месеца

Симпсън отслабна близо 30 килограма с продуктите на въпросната фирма, на която стана и рекламно лице. Нейната втора бременност не беше планирана от шефовете на Weight Watchers, но в крайна сметка те ѝ простиха, а тя им обеща, след като роди отново да се върне към режима, който ѝ върна добрата форма и и донесе няколко милиона в банковата сметка.

Наскоро фирмата пусна нова телевизионна реклама, в която Джесика се хвали с новата си фигура, но и споделя новината за втората си бременност.

32-годишната блондинка, която роди дъщеря си Максуел само преди седем месеца казва следното на зрителите: "Тази година беше ново начало за мен. Отслабнах 30 килограма с Weight Watchers и то без особени усилия, а развивайки добри хранителни навици. Да се храня здравословно се превърна във важна част от моя живот, което е чудесно, тъй като очаквам още едно бебе."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари