IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън кара майка си да ходи по срещи

16 януари 2013 08 53

Щяла да ѝ помага при избора на нов мъж

Снимка: Getty Images/Guliver

Снимка: Getty Images/Guliver

Джесика Симпсън стартира свое комедийно предаване, базирано на живота ѝ. И докато на екрана всичко е смях и закачки, в живота бременната с второто си дете певица изживява драма покрай развода на родителите си.

Джесика от известно време се опитва да накара 52-годишната Тина да излиза по срещи. Майката на звездата беше в шок, след като съпругът ѝ призна, че е гей. Блондинката смятала, че най-бързо родителката ѝ ще се справи с тази травма като започне да се вижда с други мъже, пише RadarOnline.

"Джеска смята, че Тина трябва да започне да се наслаждава на живота и я пришпорва да излиза по срещи. Тя смята, че това е най-добрият начин да преживее факта, че мъжът ѝ е гей. Джесика каза на майка си, че смята да помогне на майка си да си намери нов мъж", разкри източник пред RadarOnline.

Блондинката се притеснявала някой да не се възползва от Тона и щяла изкъсо да следи и да одобрява мъжете, с които тя се среша, допълни още информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари