IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън мрази да бъде съжалявана заради раздялата си с Брад

15 март 2006 10 08

Звездата от „Приятели“ била съсипана, след като научила за връзката на съпруга си с Анджелина Джоли, но не се нуждае от хорското съжаление, за да преодолее болката

Дженифър Анистън мрази да бъде съжалявана заради раздялата си с Брад

Дженифър Анистън не иска да бъде съжалявана заради раздялата си Брад Пит.

Звездата от „Приятели“ обяснява в новия брой на „Вог“, че след като е научила за връзката на съпруга си с Анджелина Джоли е била съсипана.

„Чувствах се като в някакъв ужасен и изкривен Бермудски триъгълник“, казва актрисата.

„Не искам обаче хората да ме смятат за жертва. Писна ми да бъда част от този триъгълник“, казва Дженифър, визирайки нея, Пит и Джоли.

„Не искам да бъда съжалявана, това ме вбесява. Справям се чудесно“, добавя бившата г-жа Пит.

В момента Анистън се е преместила в едноетажната си вила, където е живяла преди да се запознае с Брад Пит. Тяхната обща къща е обявена за продан.

Звездата планира да напусне Лос Анджелис за известно време, тъй като папараците не я оставят на мира.

Анистън намира утешение във връзката си с Винс Вон, чийто общ филм „The Break-Up“ трябва да излезе по кината през лятото.

Двамата се появиха заедно на парти след Оскарите. „Преди всичко той е много добър и лоялен приятел“, казва Анистън за Винс пред „Вог“. „Ожесточено лоялен“, добавя тя.

КоментариКоментари