IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун бил готов да плаща милиони на сестра си, за да не го съди

24 януари 2013 11 33

Починалата полусестра на актьора искала да го съди за малтретиране, станало преди много години

Силвестър Сталоун, Снимка: Reuters

Силвестър Сталоун, Снимка: Reuters

Актьорът Силвестър Сталоун бе забъркан в страхотен скандал, който включва насилие. Преди 16 години екшънзвездата се е съгласил да плати на своята полусестра Тони-Ан Филити 2 милиона долара и по 16.666 долара месечно до края на живота ѝ, за да не повдигне обвинение за насилие и малтретиране срещу него.

Жената почина през август миналата година, но според информацията на New York Post тя е заплашила актьора, че ще го подведе под отговорност за насилието, което е упражнил над нея (без да се споменава дали се включва и сексуално насилие). Тони-Ан искала от него и 50 000 долара годишно, с които да плаща на психиатрите си.

Сталоун до ден днешен твърдо отрича да е насилвал своята полуроднина, а семейството му застава зад него, като твърди, че тя го е изнудвала, след като е станал известен.

„Това си е чисто изнудване. Тони-Ан беше на хапчета. Една наркоманка би направила всичко, за да получи дрога и когато Силвестър, След като той стана известен, започна да го изнудва. Той само се опитваше да ѝ помогне", твърди майката на актьора Жаклин.

19-годишният син на Филити обаче, е на друго мнение. „Те направиха така, че майка ми да изглежда черната овца на семейството" и допълва, че тя „не е спирала да крещи за тях" в леглото си във Флорида миналата година.

„За съжаление, известни личности, политици и спортисти често стават жертва на изнудване дори от собствените си семейства или сътрудници, които си измислят всякакви небивалици, за да изкопчат пари от тях", коментира случилото се говорителят на Сталоун.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари