IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите защитиха Бионсе

24 януари 2013 13 32

Един плейбек не е причина да се зачеркне талантлива жена като нея

Бионсе, Снимка: Reuters

Бионсе, Снимка: Reuters

След като Бионсе пя на плейбек американския химн по време на официалната церемония за встъпване в длъжност на президента Обама, тя бе нападната от медиите и критиците за постъпката си.

Холивудският елит обаче, застана на нейна страна и защити достойно своята дива. В социалната мрежа Twitter заваляха постове на звезди, които побързаха да изразят мнението си по случая.

„Не ме интересува какво казват другите. Бионсе свърши чудесна работа, представяйки националния химн и аз я обичам", заяви водещата Елън ДеДженеръс.

Дженифър Лопес и Лиан Раймс също коментираха случилото се в различни американски телевизионни шоута. Двете дами са на мнение, че талантът на Бионсе е безкраен и не трябва да я съдят за една нейна постъпка.

Комикът Джим Кери, който е далеч от музикалния бизнес също се застъпи за съпругата на Джей Зи с думите: „Не обвинявайте Бионсе за това, че пя на плейбек. Когато навън е студено, е много трудно да запазиш мекостта на гласа си", уверено написа в социалната мрежа той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари