IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Крис Хъмфрис за болките на Ким

8 март 2013 09 23

Кардашян помислила, че ще пометне

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Във вторник (05.03) Ким Кардашян спешно влезе в болница, след като получи остри коремни болки по време на полет от Париж към Лос Анджелис. Брюнетката веднага се обадила на приятели и те я завели на лекар, който не установил нищо смущаващо. Докато стигне до доктора обаче, Ким преживяла истински ад, мислейки си, че е на път да направи спонтанен аборт.

Една от предполагаемите причини за неразположението на бременната звезда е фактът, че тя не спира тренира усилено и дори е наела двама професионалиста да се грижат за фигурата ѝ. Освен това Ким пътува доста често , което не е препоръчително за бременни жени.

Набързо тръгнаха спекулации, че виновен за болките на Кардашян е Крис Хъмфрис, с когото тя е в процес на развод от месеци. Баскетболистът е бесен, че някои медии побързаха да го обвинят за състоянието на риалити звездата. Те написаха, че Ким се тревожела прекалено за съдебната битка с все още настоящия с съпруг и това я довело до депресия и свръхстрес, пише RadarOnline.

"Крис не е накарал Ким да лети 10 часа от Париж до Лос Анджелис. Той няма и нищо общо с пътуването ѝ до Нигерия", каза източник пред медията в защита на спортиста.

„Крис не трябва да бъде обвиняван за усложненията на бременността на Ким. Той дори иска да види медицински резултати, които да обяснят какво точно се случва с нея", добави информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари