IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл МакАдамс потърси подкрепа у бившия си – Райън Гослинг

25 март 2013 15 42

Невинните телефонни обаждания вбесиха настоящата половинка на актьора Ева Мендес

Рейчъл МакАдамс, Снимка: Reuters

Рейчъл МакАдамс, Снимка: Reuters

Рейчъл МакАдамс бе напълно опустошена, след като миналия месец тя скъса след двугодишна връзка с актьора Майкъл Шийн. И тъй като е запазила добри отношения с бившото си гадже Райън Гослинг, актрисата е потърсила подкрепа от него.

Рейчъл често му звъняла по телефона, което направо побърквало горещата латина Ева Мендес, с която той излиза от година и половина.

„Рейчъл винаги е поддържала връзка с Райън. Сега, когато скъса с Майкъл, тя се нуждае от рамо , на което да поплаче. Това никак не се харесва на Ева, но Райън иска да бъде до нея като приятел", разкри източник пред сп. Now.

МакАдамс и Гослинг бяха двойка в периода 2005-2007 г., като през 2008 за кратко възобновиха романса си. Актьорите си партнираха в лентата „Тетрадката", където пламна любовта помежду им. След раздялата им те си останаха добри приятели, като Райън винаги е описвал дамата като „една от най-големите му любови".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари