IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Селена се разбраха да не се обиждат публично

29 март 2013 07 47

Щели да се държат като възрастни

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър най-накрая се е видял с бившата си изгора Селена Гомес. Двойката се раздели по нова година и оттогава певицата прекъсна всякакъв контакт с Бийбър. Макар и да не общува с него лично, Селена многократно си позволи да му се присмива публично и да критикува поведението му. Бийбър от своя страна запази достойнство и не отвърна на атаките ѝ. Не само това, а и забрани на приятелите си да говорят негативно за нея.

В средата на седмицата Бийбър е посетил Гомес в дома ѝ, за да поговорят по-зряло за своята раздяла. Двамата са се разбрали да не коментират публично отношенията си и да не се обиждат.

„Те говориха и си обещаха да не хвърлят помия един върху друг публично и в Twitter. Смятат, че е време да се държат като възрастни относно раздялата си", сподели източник пред сп. Us Weekly

Междувременно стана ясно, че майката на канадеца е в постоянен контакт с бившата му. Пати Малет винаги е симпатизирала на Гомес и дори караше сина си да ѝ се моли да се върне при него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари