IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Валери Божинов в Базата, за да брани жена си от Денис Родман

1 април 2013 12 33

100 Кила флиртува с  Миглена

Валери и Николета, Снимка: Къртицата

Валери и Николета, Снимка: Къртицата

Притеснен от поведението на баскетболната звезда Денис Родман, Валери Божинов влезе в КЪРТИЦАТА, за да защити любимата си Николета от нападките му. Присъствието на футболисти не притесни Денис Родман и той продължи с арогантното си отношение и към двамата. Божинов и Николета успяха да издържат на нападките, следвайки максимата „по-умният отстъпва".

Баскетболистът, който шокира цяла България с невъздържаното си поведение, и днес продължи да се хвали със завоеванията си, като нееднократно изтъкна какъв добър любовник е и колко красавици въздишат по него.

За да разведри атмосферата в Базата, Азис реши да използва синтезатора, който Групата получи и да посвири стари евъргрийн парчета. Ролята на пианист му пасна идеално, а музикалните му умения бяха оценени най-вече от Деян Неделчев- Икебаната и Любо, които изпиха сутрешното си кафе, аплодирайки го.

„Добър съм, но недооценен за съжаление", коментира шеговито изпълнението си Азис.

Първите сериозни любовни трепети в Базата са вече факт. Рап звездата 100 Кила и брюнетката Миглена се усамотиха в спалнята, където те нескрито флиртуваха помежду си. Как и дали флиртът им ще прерасне в нещо по-сериозно предстои да разберем в епизода тази вечер.

Азис, Снимка: Къртица

Неочаквано за всички Емануела разкри истинските си отношения с Азис. Оказа се, че двамата не се понасят и добрите им отношения са просто театър за пред хората. И двамата поп-фолк изпълнители правят всичко възможно да поддържат приятелски отношения, като си разказват вицове и се смеят заедно.

"Ние с Азис не се понасяме, просто го играем. Много е лицемерен и не е истински. Може да ме обижда, колкото си иска", коментира пред други участници Емануела.

За какво е кавгата помежду им предстои скоро зрителите да разберат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bd1852 ( преди 11 години )
ЯАААА КОЛКО МНОГО КОМЕНТАРИ?НЯМА ДА МОГА ДА ГИ ПРОЧЕТА.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хаха ( преди 11 години )
Не си хвърляйте напразно парите. Не разбрахте ли, че това мудно реалити страда от придобита негледаемост.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар