IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун се моли за Джъстин Бийбър

4 април 2013 06 00

Певецът разбира защо канадецът се чувства объркан

Крис Браун, Снимка: Getty Images

Крис Браун, Снимка: Getty Images

Крис Браун изглежда следи какво се случва с колегите му. Както Кристина Агилера и той се оказа загрижен за Джъстин Бийбър, който в момента изживява лека криза. Канадецът се чувства объркан след редица неприятни събития в живота му, като обмисля да си вземе малка почивка.

Браун е един от изпълнителите с доста скандален имидж, след като през 2009 г, преби приятелката си Риана , а откакто се събраха (октомври миналата година) на няколко пъти се забърква в сбивания с нейни бивши гаджета. Изпълнителят на „Yeah 3x" призна, че съчувства на своя тийн колега и се моли за него.

„И аз се чувствам като него. Когато си млад и имаш много пари, трябва до теб да има човек, който да ти казва: „Хей, брато, приземи се малко!". Моля се за него, моля се и за себе си. Смятам, че и двамата сме големи изпълнители... той е като мини вариант на Елвис", каза любимият на Риана пред Power 105.1′s Breakfast Club.

Проблемите на Бийбър започнаха от началото на годината, когато Селена го заряза. Той се отдаде на купони и безкрайни забавления, за да се опита да я забрави, което го направи несериозен относно работата му. Миналия месец Джъстин закъсня два часа за свой концерт и си навлече гнева на феновете си, а след това колабира на сцената. Съседите му пък смятат да го съдят, заради постоянните купони, които вдига.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари