IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит загатва за „отворения“ си брак с Уил

5 април 2013 06 37

Тя позволява на Уил абсолютно всичко

Семейство Смит, Снимка: Reuters

Семейство Смит, Снимка: Reuters

Със сигурност сте чували за понятието „отворена връзка", според което партньорите могат да имат отношения и с други хора, но си остават заедно. Е, това може да бъде успешно приложено и при семейните двойки, поне според Джейда Пинкет Смит. Актрисата е омъжена от 16 години за актьора Уил Смит и има от него две деца. Миналата седмица тя сподели, че е е ок с това любимият ѝ да прави, каквото си поиска.

„Винаги съм казвала на Уил: „Можеш да правиш, каквото си поискаш, стига да бъдеш ок със себе си, когато се погледнеш в огледалото. Защото в края на деня ти оставаш сам със себе си – просто мъжа Уил." Аз съм тук като негова партньорка, но той сам е господар на себе си. Уил трябва да реши какъв иска да бъде, а не аз да го правя за него", заяви дамата пред RadarOnline.

Джейда допълни, че дългогодишният брак се крепи на силно приятелство. „Не мисля, че е лесно да бъдеш омъжена за който и да било. Трябва да мислиш внимателно, защото това е партньорство до живот. Той е най-добрият ми приятел и е бил до мен в най-трудните моменти от живота ми. И това е нещо, което никой не може да ни отнеме".

От доста време се говори, че бракът на семейство Смит е по-специален. През 2011 година плъзнаха слухове за развод, а когато техните близки приятели Джей Ло и Марк Антъни се разделиха, медиите дори обвиниха Джейда, че има връзка с латино изпълнителя. И Уил, и съпругата му винаги са отричали, че помежду им има проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари