IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзката на Кейти Пери и Джон Майер се съсипала от ревност

5 април 2013 12 21

Певецът не понасял близостта ѝ с Ръсел Бранд, а тя неговото флиртуване с други жени

Кейти Пери и Джон Майер; Снимка: Getty Images

Кейти Пери и Джон Майер; Снимка: Getty Images

Миналия месец още една светска двойка се разпадна. Кейти Пери и Джон Майер не успяха да съхранят отношенията си и скъсаха за втори път. Певицата има горчив опит от развода си с Ръсел Бранд и успя да се спаси от прекомерно медийно внимание. Никой от двамата не коментира раздялата и нямаше излишен медиен шум.

Причината обаче рано или късно излиза наяве. Този път не е работата, а ревността. Близки до звездите издават, че и двамата се ревнували, но Майер напълно откачал, когато ставало въпрос за Ръсел, с който Пери още е в контакт.

„Кейти и Ръсел продължават да си общуват и това дразни Джон. Досега той не е бил във връзка, в която да не е бил обожаван и абсолютен център на вниманието и това го яде отвътре", сподели източник пред RadarOnline.

Брюнетката също изпитвала ревност към Майер, който редовно флиртувал с различни жени.

„Джон и Кейти бяха като вулкан, който всеки момент щеше изригне. Връзката им беше постоянно разяждана от ревност", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари