IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс отложи лятната си сватба

11 април 2013 06 14

С Лиъм не са готови и връзката им все още е нестабилна

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Ще го бъде ли или няма да го бъде между Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт? От няколко месеца една от най-сладките холивудски двойки изживява криза в отношенията си. Актрисата и певица бе обвинена в изневяра с бивше гадже, а малко преди това тя се раздели с австралиеца и той се прибра у дома за кратко.

В крайна сметка двамата пак се събраха и започнаха да работят по проблемите в отношенията си. Двойката е сгодена и се очакваше през лятото да вдигне сватба. Сайръс дори си избираше рокля и планираше събитието, но изглежда, че то няма да бъде толкова скоро, пише Female First.

„Трябваше да се оженят през юни, но проблемите им са толкова много, че решиха да отложат събитието. Още не са готови за тази стъпка и семействата и на двамата се тревожат за тях. Не искат да ги видят женени и после разведени, прекалено млади са да се обвържат с брак", издаде техен близък пред сп. Life & Style .

Съпругата на брата на Крис Хемсуърт (брат на Лиъм)– Елза Патаки призна, че никой от семейството не е наясно дали ще има сватба. 31-годишният Люк Хемсуърт (другият брат на Лиъм) пък заяви, че за него Майли е част от семейството.

„Тя е страхотна, обожава децата и те нея също. Майли спечели сърцата ни. Мисля, че е много зряла и много си прилича с Лиъм. Много хора не разбират, че те наистина са влюбени и си подхождат перфектно.", каза австралиецът преди седмица пред сп. Entertainment Weekly.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари