IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп построи бар, за да задържи Амбър Хърд

26 април 2013 13 50

Актьорът се чуди как да впечатли младата си изгора

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони Деп е изградил реплика на бара от филма "Дневниците на едно пиянде", специално за Амбър Хърд и по-точно в опит да си я върне.

49-годишният актьор е толкова отчаян в желанието си да спечели отново 27-годишната блондинка, която срещна на снимачната площадка на въпросната лента през 2011 година, че е създал този бар в своето имение на Бахамските острови, като изненада за нея.

Източник, близък до Джони, казва за известно седмично списание следното: „Той имаше бар в дома си на Бахамите, но нае дизайнери да го превърнат в този от филма, в знак на любовта си към Амбър."

Звездата започна връзка с младата актриса след като се раздели с майката на децата си Ванеса Паради през юни 2012 година. Въпреки това, той и Амбър скъсаха през януари 2013 година, тъй като тя е бисексуална и има връзка с модела Мари дьо Вилпен.

Това не е първият път, когато Джони прави скъп жест, за да впечатли мис Хърд. Той кръсти един плаж на частния си остров на името на блондинката. Източникът продължава: „Джони умее да бъде романтичен, особено след като е живял с французойка толкова много години. В момента той прекарва доста време с Амбър, но засега двамата нямат статут на гаджета."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари