IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн щастлив, че децата му са при Денис

8 май 2013 06 01

Ричардс продължава да се грижи за близнаците му, докато Брук е в клиника

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Едно от малкото умни неща в живота на Чарли Шийн е, че успя да се ожени за актрисата Денис Ричардс. И макар че двамата отдавна са разведени, те поддържат добри приятелски отношения. Актьорът винаги може да разчита на бившата си съпруга, дори и да гледа децата му от друга екссъпруга, докато тя се лекува в клиника.

Миналата седмица съдът принуди Брук Мюлер да влезе в медицинско отделение под строг психиатричен контрол, след като я обяви за опасна за себе си и околните. Близнаците на дамата от Чарли съдът даде на Денис, която има временно попечителство върху 4-годишните момчета. Ричардс не за пръв път се грижи за малчуганите, тъй като майка им за последните няколко години влиза в клиника 19 пъти.

Вчера (07.05) бившето момиче на Бонд и Шийн са се явили в съда, за да разгледат отново случая с попечителството на момчетата му. Съдът е решил, че най-доброто място за тях е домът на Ричардс, където те ще могат да бъдат с брат си Сам и сестра си Лола (децата от брака на Чарли и Денис), пише Contactmusic.

"Чарли е напълно съгласен с действията на съда. Той знае, че Макс и Боб са на сигурно място и щастливи в дома на Денис", се казва в изявлението на говорителя на Шийн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

alex ( преди 10 години )
te imat dve momicheta.. Sam e ima na momichence v tozi sluchai :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар