IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън и Деми се карат за 10 милиона долара

15 май 2013 09 20

Двамата не могат да се разведат заради скандалите си около тази спорна сума

Аштън Къчър; Снимка: Getty Images

Аштън Къчър; Снимка: Getty Images

Аштън Къчър и Деми Мур са се оплели в битка за 10 милиона долара, за които 50-годишната актриса има претенции, че той трябва да ѝ даде.

Бившата двойка, която обяви раздялата си през ноември 2011 година, все още няма официален развод, тъй като не може да се договори за подялбата на имуществото си.

Деми се е заяла с Аштън само и единствено за тази 8-цифрена сума, защото смята, че звездата на сериала "Двама мъже и половина" нямаше да я има, ако не бяха нейните връзки в Холивуд. Аштън е спечелил тези 10 милиона като е инвестирал във фонд, заедно с мениджъра на Мадона - Гай Озиъри, самата Мадона и милиардера Рон Бъркли. Той се е запознал с тези личности покрай Деми, а всички те са спечелили общо 100 милиона долара за последните няколко години от въпросния фонд. Ето защо Деми вярва, че има право на част от новопридобитото състояние на Къчър.

Аштън е собственик на 20 на сто от печалбата от тази компания (тоест на 20 милиона, а Деми иска половината), но според вестник "New York Post", той не смята, че дължи пари на Мур и не желае да ѝ даде исканото.

35-годишният актьор, който от една година има връзка със своята колежка Мила Кунис, бил готов да предложи на бившата си жена само 1 милион от въпросната инвестиция, която смятал за своя собствена заслуга.



Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари