IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи се крие от Брук Мюлер

19 май 2013 05 52

Нарича я "наркоманка"

Линдзи,Снимка: Reuters

Линдзи,Снимка: Reuters

Линдзи Лоън и Брук Мюлер се оказаха заедно в една рехабилитационна клиника, но изглежда блондинката не иска да се сприятелява с екссъпругата на Чарли Шийн, която се лекува от наркотичната си зависимост там. Наскоро бащата на Линдзи сподели, че според него двете могат да си бъдат полезни една на друга и да се поучат от грешките си. Изглежда Линдзи не смята така и упорито избягва Брук.

Актрисата я наричала с епитети като „наркоманка" и се стараела да не попада в обсега ѝ, пише RadarOnline.

Брук от своя страна копнеела да завъди приятелство с блондинката. „Брук много се надява да се сприятели с Линдзи. Тя ѝ каза, че имат много общи неща. Тя дори изтъкна, че бившият ѝ съпруг ги свързва, защото той ѝ е помогнал да си плати част от дълговете. Линдзи обаче, каза на лекаря си, че не иска да бъде в една група с Мюлер и го помоли да я премести", каза източник пред медията.

Лоън трябва да остане в клиниката 90 дни (част от които вече изтекоха), докато Брук е там за период от месец. Мюлер насила бе заведена в медицинското заведение, тъй като съдът сметна , че тя е опасна за себе си и околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Jaro ( преди 10 години )
samo narkomanki,1-ta vika na drugata,pak te i 2-te sa takiva,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар