IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум приключи със сватбите

21 май 2013 06 07

Два неуспешни брака ѝ стигат

Хайди Клум, Снимка: Reuters

Хайди Клум, Снимка: Reuters

Топмоделът Хайди Клум не се е отказала да обича, но със сигурност повече няма да застава пред олтара. Дамата разкри, че е изживяла своята „сватбена приказка" и не смята, че повече ще сложи халка.

Дамата бе омъжена за стилиста Риж Пипино близо 6 години, а след кратък романс с Флавио Биаторе, тя каза „ДА" на певеца Сийл, с когото бе семейство до януари 2012 г.

„Не смятам, че това ( сватбата) е важно за мен повече. Била съм омъжена. Когато станах съпруга за пръв път, бях на 23 години и мечтаех да сложа бялата рокля. Бях омъжена за 6 години и не се получи. Около мен има много жени към 30-те, които се оглеждат, за да се омъжат. Те копнеят за роклята, за пръстена и аз се радвам за тях. Всеки иска да изживее своята приказка, но аз бях вече там, изживях тази мечта и се радвам, че вече не е моя", сподели Клум, цитирана от Female First.

В момента Хайди излиза с бодигарда си Мартин Кристен и изглежда той няма да стане съпруг номер три. Моделът отглеждаше четири деца с бившия си съпруг и не смята, че се нуждае от повече.

„Не смятам да имам повече деца. Четири не са малко и се чувствам напълно щастлива с всички тях. Това е моето семейство", каза още Клум пред сп. Times.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари