IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерилин Менсън предложи помощта си на Парис Джексън

7 юни 2013 05 02

Покани я да му гостува, след като разбра, че преди опита ѝ за самоубийство са ѝ отказали достъп до негов концерт

Мерилин Менсън, Снимка: Reuters

Мерилин Менсън, Снимка: Reuters

В очите на някои певецът Мерилин Менсън може би е прекалено ексцентричен, странен или смешен, но той бе един от първите, който чисто човешки предложи помощта си на обърканата Парис Джексън. 15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън направи опит за самоубийство по-рано тази седмица, като си преряза вените. За щастие момичето е живо и здраво и вече се възстановява бързо физически.

Действието на Парис провокира шок сред нейните близки и приятели и дори звезди от шоубизнеса съчувстват макар и отдалече на тийнейджърката. Рок атракцията Мерилин Менсън публично изрази желанието си да помогне на малката Джексън.

Действието му обаче не е просто някаква случайност. Изглежда момичето е опитало да сложи край на живота си, след като ѝ е бил отказан достъп до концерта на изпълнителя на „ Tainted Love".

„Надявам се да се чувстваш по-добре. Ти винаги ще си в моя списък от гости", каза звездата пред TMZ.

Смята се, че причината за отчаяната постъпка на Парис е продиктувана от факта, че тя бе повикана като свидетел по делото срещу компанията наела доктора Конрад Мъри, осъден за смъртта на баща ѝ. Близки до девойката признаха, че тя е изключително разстроена от този факт.

Междувременно бабата на момичето Катрин Джексън каза, че тя вече е добре физически и помоли да уважават личното пространство на семейството ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари