IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето на Кейт и Уилям ще спечели 243 милиона паунда

19 юни 2013 14 40

Бъдещият наследник ще даде тласък на британската икономика

Кейт и Уилям; Снимка: Reuters

Кейт и Уилям; Снимка: Reuters

Бебето на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще спечели на Великобритания „скромната" сума от 243 милиона британски паунда. В тази сума експертите включват създаването на цяла серия от сувенири с лика на първородното дете на двойката.

Дворецът възнамерява да се възползва от раждането на престолонаследника като пусне в магазините сувенири, играчки и най-различни предмети за бита, посветени на детето или създадени в негова чест. Всичките приходи от продажбата на въпросните сувенири ще се използват за поддръжката на кралските имоти и художествени колекции.

Експертите прогнозират, че освен предметите създадени в чест на бебето, радостта от неговата поява ще бъде чествана широко. Изследването, извършено от Центъра за изследвания на дребно, прогнозира, че три милиона бутилки с шампанско и пенливи вина ще бъдат консумирани от щастливите британци, в седмицата след раждането на бебето.

Много марки вече са стартирали свои продукти, за да отбележат раждането на бъдещия монарх. Фирмата Mothercare наскоро пусна нова гама от гащеризони за бебета с картинка на кралски файтон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари