IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина и Шарапова се хванаха за гушите заради Григор (видео)

24 юни 2013 10 29

Двете тенисистки си разменят злъчни коментари в медиите заради нашата тенис звезда

Григор и Мария са заедно от поне 9 месеца; Снимка: Splash News

Григор и Мария са заедно от поне 9 месеца; Снимка: Splash News

Серина Уилямс и Мария Шарапова започнаха словесна схватка, почти като тази на тенискорта. Маша каза на Серина да не я коментира по списанията, а да се концентрира върху собственото си гадже, което е семейно и има деца, а се развежда заради нея. Всичко това е в отговор на думите на Уилямс за Шарапова в списание Rolling Stone, че тя е „скучна", а че нейният приятел Григор Димитров има „черно сърце".

Оказва се, че причината двете най-големи звезди на женския тенис да таят взаимна неприязън една към друга, се крие в личния им живот, а не в играта им. В миналото и Серина е имала кратка афера с нашето момче Григор Димитров, а сега той е с Мария от месеци.

Вчера, родената в Русия № 3 в тениса, каза: "Ако Серина иска да говори за нещо лично, тя трябва да говори за връзката си и със своя женен приятел, който в момента се развежда, а има деца." (Серина има връзка с женения треньор по тенис Патрик Муратоглу).

26-годишната Шарапова и малката сестра на Винъс винаги са били големи конкурентки на корта, а в момента са такива и на турнира „Уимбълдън".

Днес 31-годишната Уилямс се извини на Мария в своята пресконференция и каза, че държи да запазят добрите си отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари