IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън ще се лекува от „тъмна депресия“

24 юни 2013 10 37

Семейство Джексън определи опита ѝ за самоубийство като зов за помощ

Парис Джексън, Снимка: Splash news

Парис Джексън, Снимка: Splash news

Дъщерята на Майкъл Джексъм Парис ще започне лечение за разклатеното си психическо здраве. 15-годишната девойка направи опит за самоубийство на 5.06.2013 г. и макар да е стабилизирана физически, семейството ѝ се страхува, че тя е изпаднала в „тъмна депресия". Близките на момичето са убедени, че действието ѝ е зов за помощ, а приятели на тийнейджърката издават, че не за първи път се опитва да сложи край на живота си.

„Парис с абсолютна сигурност се опита да се самоубие и това не е за първи път", каза източник пред TMZ.

Малката Джексън си падала по острите неща и кървенето и преди е правила рани по тялото си. В страницата ѝ в Tumblr може да се видят страшни кадри, на които тя реже плътта си с ножица, като отдолу пише: „Мразя себе си!".

На друг кадър се вижда китката на Парис, която е срязана и под нея има следното съобщение: „Самоубийствен разрез".

В един от постовете на страницата има въпрос: „Защо се опитваш да се самоубиеш?", а отговорът гласи: „Ти ми каза да бъда щастлива!". Следват още снимки на момичета, пробвали да сложат край на живота си.

Семейството на девойката издава, че тя е добре в медицинския център UCLA, но е в процес на отричане и постоянно ходи на терапия.

Източници на медията са разкрили, че Парис скоро ще бъде преместена от лечебното заведение и ще постъпи в друго, вероятно за около три месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари