IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън искала да се самоубие заради деспотичната си баба?

26 юни 2013 07 45

Братовчедка ѝ издава, че Катрин имала деспотични правила в дома си

Катрин Джексън, Снимка: Reuters

Катрин Джексън, Снимка: Reuters

Опитът за самоубийство на Парис Джексън е една от най-големите драми, разтърсвала семейството на краля на попа след неговата смърт през 2009 г. 15-годишната му дъщеря си сряза вените в началото на месеца, като причините за нейното решение се променят всеки ден.

Смяташе се, че тя не иска да свидетелства в съда като ищец по делото срещу промоутърската компания AEG Live, която трябваше да се погрижи за 50-дневния престой на Майкъл в Лондон през 2009 г. Тя е отговорна и за наемането на доктор Конрад Мъри. Миналата година лекарят бе осъден на четири години затвор заради непредумишлено убийство, след като беше признат за виновен, че е предписал фаталната доза Пропофол, която отне живота на Краля на попа.

Братовчедката на Парис, Таней, обаче има друга версия по въпроса. Според нея виновна за лабилното състояние на тийнейджърката е баба ѝ Катрин, която истински тормозила момичето.

„Парис не беше щастлива да живее с баба ми и с целия този стрес. Има правила в нейната къща и не всички искат да ги спазват. Животът там си е истинско мъчение. Разбирам колко и е тежко със семейството на баща ми", каза щерката на брата на Майкъл Тито пред Sun.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари