IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър и Джъстин демонстрираха пълно щастие

22 юли 2013 06 25

Годениците, които отложиха сватбата си за неопределено време, определено не са в обтегнати отношения

Дженифър и Джъстин; Снимка: Splash News

Дженифър и Джъстин; Снимка: Splash News

Дженифър Анистън и Джъстин Теру изглеждат много щастливи заедно, въпреки последните слухове, че едва ли не са пред раздяла, защото не могат да се разберат къде да живеят – в Ел Ей или в Ню Йорк. В момента холивудската двойка се намира в Голямата ябълка и както се вижда от снимката, се наслаждава на времето си заедно.

Източници твърдят, че Джен и годеникът ѝ са били забелязани да излизат от киното на площад Loews Lincoln Square, държейки се за ръце. След това те се спрели за кратко в магазина на MAC Cosmetics, където актрисата си купила някои гримове. „Изглеждаха много щастливи и сплотени", заявява очевидец пред списание People.

По-късно същата вечер, Анистън и Теру вечеряли в ресторант Blue Hill - мястото, където се сгодиха миналата година на 10 август (на връх рождения ден на Джъстин). Двамата били в компанията на друга двойка и напуснали заведението около 11 часа.

Слуховете, че двамата са пред раздяла, тръгнаха след като те обявиха, че отлагат сватбата си за неопределено време. Според жълтите медии в САЩ, Джъстин отказвал да се премести да живее в имението на Джен в Лос Анджелис, тъй като всичките му приятели живеели в Ню Йорк. Тя пък не искала и да чуе да се премести на Източния бряг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари