IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп спря да крие гаджето си

22 юли 2013 07 31

„Самотният рейнджър" изобщо не е самотен и вече се появява на официални места с Амбър Хърд

Джони и Амбър; Снимка: Splash News

Джони и Амбър; Снимка: Splash News

Джони Деп вече не се притеснява да бъде сниман ръка за ръка с новата си половинка Амбър Хърд. Той дори е взел нежната блондинка на промоционалния световен тур за представяне на последния му филм „Самотният рейнджър", който се състоя през миналата седмица. Освен Амбър, Джони води със себе си и двете си деца от връзката си с Ванеса Паради – Лили Роуз и Джак.

Четиримата вече бяха в Токио и Берлин, а този уикенд се намираха в Лондон. Доскоро Джони не даваше публичност на връзката си с младата актриса, въпреки че двамата имат романтични отношения поне от една година, а може и от повече (те се запознаха на снимките на „Дневникът на едно пиянде" през 2011, но Джони се раздели с Ванеса миналото лято и оттогава е с Амбър официално).
Все пак Деп е решил, че е по-разумно да не минава по червения килим с мис Хърд, но я води със себе си през останалото време. Двойката показва недвусмислено, че е щастлива заедно и че децата на актьора вече приемат новата жена в живота му съвсем нормално.

Така и не стана ясно дали любовта на холивудския сърцеразбивач към 27-годишната Амбър стана причина за раздялата му с майката на децата му или не, но е видимо, че той не може да бъде самотен рейнджър в личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари