IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър и Джъстин се разхождат с майките си

23 юли 2013 10 12

Явно четворката обсъжда предстоящата сватба на актьорите

Дженифър и Джъстин с майките си; Снимка: Splash News

Дженифър и Джъстин с майките си; Снимка: Splash News

Дженифър Анистън и Джъстин Теру заведоха майките си Нанси и Филис на обяд в Ню Йорк, явно за да обсъдят предстоящата си сватба с тях. Напоследък имаше много спекулации около това дали двамата актьори все пак ще се оженят. Жълтата преса написа, че връзката им е в криза, тъй като не можели да се разберат къде да живеят – тя искала в Ел Ей, а той в Ню Йорк.

Очевидно влюбените годеници не са прекратили плановете си да се обвържат законно и дори са натоварили с някои ангажименти своите майки. На снимката четворката точно излиза от ресторанта в Манхатън, а на лицата им се виждат лъчезарни усмивки, което значи, че обсъждането на последните подробности около сватбата върви добре.

В момента Джен снима в Ню Йорк комедия с Оуен Уилсън и Сибил Шепърд, а Джъстин от своя страна пребивава повече време в Лос Анджелис, където се снима в телевизионна продукция.
Според последните очаквания 41-годишният Теру и 44-годишната Анистън ще се оженят през есента.

Една от възможните причини да бавят своята сватба е, за да не я направят по същото време, когато и бившият съпруг на Джен - Брад Пит се ожени за майката на децата си Анджелина Джоли, което трябва да се случи това лято.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари