IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суки не се отделя от Брадли Купър

26 юли 2013 06 53

Новата приятелка на актьора го придружи и в Хавай

Брадли и Суки; Снимка: Splash News

Брадли и Суки; Снимка: Splash News

Брадли Купър и Суки Уотърхаус казаха „Алоха!" на Хавай. Британската манекенка, която излиза с холивудския актьор от началото на годината, не се отделя от него и за миг. В момента Брадли се намира в Хонолулу, където трябва да започне снимките по новия си филм на режисьора Камерън Кроу „Deep Tiki", а Суки плътно върви с него „в комплект". В лентата участват сладураните на Холивуд – Ема Стоун и Рейчъл Макадамс и може би моделът иска да държи Брадли по-изкъсо.

Родената в Лондон 20-годишна блондинка излиза с 38-годишния холивудски красавец от 6 месеца, малко след като той се раздели официално с актрисата Зое Салдана около Коледа на 2012-та.
Влюбените пристигнаха в Хавай в четвъртък (25 юли), като видимо бяха щастливи от това, че са заедно и то на такова екзотично място.
Суки, освен като гадже на Брадли, се прочу и със своя чудат, клоунски стил на обличане. Тя се появи на летището облечена в широки флорални панталони, тъмнозелен пуловер, бели маратонки и рошава прическа.

Двойката, която се срещна на наградите за стил на списание Elle в началото на годината, е почти неразделна оттогава, въпреки 18-годишната разлика във възрастта им. Мис Уотърхаус придружава Купър из цял свят, а според слуховете тя самата мечтае за филмова кариера, а той ѝ е обещал да я лансира пред продуцентите.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари