IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън посвети своя победа на Никол

29 юли 2013 06 55

Пилотът призна, че бившата му му липсва

Никол и Люис, Снимка: Reuters

Никол и Люис, Снимка: Reuters

В началото на месеца след 5-годишна връзка Люис Хамилтън и Никол Шерцингер се разделиха, като само дни преди това пилотът от Формула 1 сподели, че в рамките на една година ще ѝ предложи брак. Двойката изненада повечето си фенове с това решение, чието обяснение се коренеше в натоварения работен график на звездите.

Малко след това Никол се разчувства по време на кастинг за риалитито The X Factor, където тя е съдийка и призна, че от любовта боли и е много самотна след раздялата с любимия си. Наскоро пък дамата дори сподели, че кани персонала си на вечеря, за да не е сама.

Люис, който избягва да коментира личния си живот, направи нещо, с което накара медиите да гадаят, дали той и Шерцингер няма да се съберат отново. Пилотът победи в унгарското състезание Grand Prix и посвети победата си на Никол с думите: „Последните месеци за мен не бяха лесни. Семейството ми доста ме подкрепяше. Чувствам се малко странно без един човек до себе си в момента. Но бих казал, че това е едно от тези състезания, които искам да посветя точно на този липсващ човек".

Хамилтън благодари за подкрепата и на своите 1,6 милиона фена в Twitter, обяснявайки колко важно е било това състезание за него и кариерата му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари